Audio Video produkcija i snimateljsko fotografske usluge

U mogućnosti smo da Vam ponudimo pružanje naših usluga iz domena audio/video produkcije i postprodukcije, odnosno izrade raznih oblika audio i video materijala čiji cilj je unapređivanje Vašeg imidža, prezentovanje Vaše poslovne ponude na najkvalitetniji i najefikasniji način i ozbiljno marketinško upoznavanje potencijalnih klijenata sa Vašim poslovnim ponudama i uslugama. Promotivni reklamni video materijali su najefikasniji vid masovnog prezentovanja Vaših ponuda u široj javnosti i upoznavanja Vaših ciljnih grupa sa njom.  

Predlažemo Vam naše sledeće usluge:  

  • Javne manifestacije – Pružamo usluge snimanja svih vrsta javnih manifestacija i video obrade snimljenog video materijala na otvorenom ili u zatvorenom prostoru (festivali, sajmovi, izložbe, javne tribine i konferencije, seminari, koncerti i sl.
  • Kratak reklamni video za potrebe televizijskih i internet medija 
  • Kratke reklamne forme su pogodne za predstavljanje proizvoda i ponuda privrednih subjekata kao i ponude turističkih destinacija. Ove reklamne forme se proizvode u trajanjima od 10-15 sekundi do 90 sekundi; kod reklama dužih trajanja nudimo u paketu istovremenu izradu i kraćeg oblika do 15-tak sekundi trajanja. Tačne dužine reklamnih materijala kao i broj kraćih verzija u paketnoj ponudi se ugovaraju prema zahtevu naručioca. 
  • Reklamni poslovni filmovi – Nešto su duže forme najčešće trajanja 25 – 45 minuta koji u dokumentarnoj formi prikazuju poslovne kompanije i njihove proizvodne procese i ponude, ponude od strane preduzetnika i male privrede ili turističke dokumentarne forme predstavljanja turističkih ponuda i destinacija neke turističke organizacije ili turističke oblasti koja ima za cilj da što pozitivnije predstavi atraktivne ponude turističkih destinacija, turističkih tura, istorijskih destinacija i slično, predstavljanje ugostiteljskih i hotelskih usluga i privrednih subjekata koje pružaju navedene usluge. 
  • Muzički video spotovi – izradjujemo muzičke video spotove za potrebe vokalno instrumentalnih izvodjača. Ovaj video materijal podrazumeva znatno zahtevniju video obradu i složenije tehnike snimanja. 
  • Video materijali potrebni za televizijske i internet medije – izradjujemo video priloge, video magazine, video reportaže i slično, za potrebe televizijskih medija, internet Vlog-a, društvenih mreža i sl. 

 

Pored navedenih ponuda, na zahtev klijenta moguće su i druge usluge koje nisu pomenute iz oblasti audio/video produkcije i postprodukcije koje su u skladu sa mogućnostima pružaoca usluge. 

Usluge snimanja video materijala prema potrebi uključuje mogućnost korišćenja više istovremenih kamera kao i upotrebu drona za snimke iz vazduha. Snimljen materijal uključuje i video obradu (video montažu) kao i mogućnost dodatne postprodukcijske obrade, titlovanje i sinhronizovanje teksta, spikersko voditeljske i novinarske usluge. Po potrebi moguća je izrada materijala na stranim jezicima. 

Posebna paket ponuda: Reklamni video materijali namenjeni za turističke organizacije uz izradu video materijala na srpskom (ili bilo kom jeziku ex-Yu regiona), engleskom i mađarskom jeziku. Istovremeno nudimo marketinšku podršku za plasman proizvedenih reklamnih video materijala preko matičnih turističkih organizacija na tržištima Srbije (odnosno ex-Yu regiona) i Mađarske. 

Konsultacije su besplatne

Kontaktirajte nas preko vibera/mail-a ili putem društvenih mreža