Izrada Web sajta

U vremenu kada se procentualno većinski deo posla obavlja preko računara i telefona, odnosno online, neizostavan deo poslovanja je internet prezentacija vašeg posla.
Zbog pandemije Covida-19, na globalnom nivou, velika je verovatnoća da će klijenti prvo obići vaš web sajt, pa tek onda doći u vašu firmu. Zbog toga je sada pravo vreme da kvalitetno predstavite vašu firmu na internetu.
Izdvojićemo za vas najbitnije stavke:


Preglednost i jednostavnost web sajta je ono što vam je potrebno za početak osvajanja tržišta na elektronskom nebu, vizuelni izgled je ono što ostavlja prvi utisak na vaše klijente.
Dostupnost svih raspoloživih informacija (adresa, video i foto galerija, kontakt, vaši klijenti, više o vama i vašim uslugama…).
Povezanost vaših društvenih mreža sa vašim web sajtom. Responzivnost koja ce omogućiti vašim klijentima da mogu isti da posećuju sa svih uređaja (telefon, laptop, PC, tablet).

U mogućnosti smo da Vam ponudimo izradu WordPress websajta i prilagodimo ga Vašim potrebama, odnosno potrebama Vaših klijenata. Ono što mi predlažemo jeste jednostavan a istovremeno jedinstven sajt, kako bi se potencijalni klijent lako snašao i dobio od Vas uslugu koju želi. Takođe, pored jednostavnosti, lepo dizajniran sajt ostavlja prvi utisak na posetioca, sa tog aspekta kada se posetilac oseća prijatno na Vašem sajtu, provešće više vremena na njemu, samim tim i saznati više o Vama i Vašim uslugama. Posle dobrog korisničkog utiska ostaćete uvek urezani kao preporuka drugima, a osnovna optimizacija koju ćemo mi uraditi, rangiraće Vas bolje na Google pretragama. Pre početka izrade bilo bi poželjno da znate kakav sajt želite, da imate materijal koji bi postavili na sajt (fotografije, video, tekst, logo informacije…), koliki broj stranica želite, da li imate potrebe za dodatnim funkcijama. Pored svega mi ćemo Vam pokazati kako da samostalno rukovodite sajtom. Ukoliko nemate vremena za to, mi smo tu za Vas. O svemu ovome naravno možemo da razgovaramo i zajedno donesemo pravo rešenje, budite slobodni da nas kontaktirate.
Vaš websajt može imati sledeće karakteristike:

 
  • Prilagođenost svim vrstama uređaja (responzivni dizajn), mobilni telefon, tablet, laptop, PC)
  • Brzina i dinamika
  • Povezanost sa Vašim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, YouTube…)
  • Lokacija Vašeg preduzeća (Google Maps)
  • Kontakt forma, odakle Vam klijenti mogu poslati brzu poruku, pozvati ili poslati mejl
  • Foto/Video galerija
  • Blog u okviru sajta, možete pisati Vaše autorske tekstove
  • Predstavljanje Vaših saradnika
  • Osiguranu vezu od upada hakera i zloupotreba

Konsultacije su besplatne

Kontaktirajte nas preko vibera/mail-a ili putem društvenih mreža